Persoonlijke leefstijl coaching

Je ontvangt continue coaching in jouw genezingsproces. Samen ontdekken we wat de oorzaken zijn van jouw ziektes of klachten. De boosdoeners binnen jouw leefstijl worden één voor één boven water gehaald, zodat ook eventuele dieperliggende oorzaken gevonden worden.

We maken samen een plan van aanpak om jouw stressoren stap voor stap aan te pakken. Sommige stressoren zijn gemakkelijk en snel op te lossen, andere kunnen wat langer duren. Dit is afhankelijk van de soort en mate van stress en de snelheid waarop verandering plaatsvindt.

“Door vanuit nieuwsgierigheid te onderzoeken leer je. Door te doen ontdek je! En door het herhaaldelijk te doen word je wijs!”

Om gedragsveranderingen voor 100% te laten slagen, zetten wij continue onze 4 unieke kerncompetenties in.

Inspiratie

Als coach wil ik een cruciale rol spelen om de conventionele kijk op gezondheidszorg te veranderen. Je hoeft geen arts of wetenschapper te zijn om je weg te vinden naar gezondheid en geluk. Daarom ben ik voor jou een coach die jou inspireert om niet te doen wat ik zeg, maar te doen wat ik en velen met mij gedaan hebben. Wij hebben onze ongezonde gewoontes afgeleerd en geneeskrachtige gewoontes ontwikkeld.

Kennis

Ik leg je uit waarom het lichaam een helende machine is en dat jij zelf er als beste voor kunt zorgen. Daarom deel ik innovatieve kennis en oude wijsheden met je, zodat jij je optimale niveau van gezondheid en vitaliteit kan bereiken.

Jij ontvangt informatie over álle mogelijke oorzaken van chronische, veelal epidemische, ziektes. Je zult fascinerende details ontdekken over alle beïnvloedbare factoren die jouw bewustzijn verhogen.

Ik verstrek informatie over alle geneeswijzen die het zelf-genezend vermogen van de mens ondersteunen. Rekening houdend met veiligheid, kosteneffectiviteit, duurzaamheid, wetenschappelijke onderbouwing en bewijzen uit de praktijk.

Vaardigheden – wijsheid


Je leert waarom ongezonde gewoontes moeilijk te veranderen zijn. Daarvoor ontvang je noodzakelijke basiskennis over de werking van ons lichaam en ons brein. Zo wordt het makkelijker om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zodat je niet meer in je oude ongezonde gewoontes terugvalt.

Coaching

Ik werk resultaatgericht en daarom geef ik continue persoonlijke ondersteuning en worden al je vragen door mij beantwoord.