Integrale geneeskunde

Ik geloof dat iedereen gebaat is bij een integrale geneeskunde waarbij de holistische geneeswijze, de reguliere geneeskunde en álle wereldwijde geneeskundige benaderingen ons helpen het zelf- genezend vermogen te ondersteunen.

Waarom?

  1. Om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en samen te zoeken naar de beste (combinatie) van behandelingen voor de cliënt.
  2. Om het aantal chronische, veelal epidemische, ziektes positief te beïnvloeden, zodat ziekenhuisopnames, medicijnen, operaties, behandelingen en menselijk leed zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden.

“De ene therapie is niet beter dan de ander. Het gaat erom welke het beste bij jou past! “

Door de vele vormen van therapie help ik als integrale gezondheidsbegeleider jou bij het maken van jouw persoonlijke keuze. De ene therapie is niet beter dan de ander. Een effectieve behandeling, therapie, oefening of methode kan tijdelijk ingezet worden om jouw helingsproces te ondersteunen. Daarvoor zoeken wij samen naar de beste combinatie van behandelingen. Jij kiest uit het allerbeste van alle werelden en dat is altijd datgene waar jij vertrouwen in hebt.

Genees jezelf van binnen uit