Hoe bescherm je jezelf tegen kunstmatige straling?

Door mijn kennis en gevoeligheid voor elektromagnetische velden, heb ik straling als éénHolistisch gezondheidsmodel van Happy Habits van de vele puzzelstukjes meegenomen binnen het holistisch gezondheidsmodel. Ik beschouw kunstmatige elektromagnetische velden als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan allerlei verschillende chronische klachten die per individu verschillen. Iedereen is gevoelig voor elektrische velden. Uit onderzoek is ook gebleken dat mensen met een minder goed functionerend immuunsysteem, dus mensen met chronische klachten, hyper sensitief zijn, waardoor allerlei verschillende lichamelijke en geestelijke klachten toenemen. Daarom neem ik binnen mijn coachsessies straling mee als één van de onderliggende oorzaken. Mocht je vragen hebben over onderstaande bronnen, dan kun je een berichtje sturen naar karin@happyhabits.eu

Good reads

eBook – Bescherm jezelf tegen elektromagnetische velden (EMV), Happy Habits

Binnenkort breng ik een eBook uit over straling. Met dit eBook wil ik graag iedereen bewust maken van wat elektro-gif is, zodat wij allen met deze kennis de verantwoordelijkheid nemen onszelf, onze kinderen en al het leven te beschermen. In dit eBook ga ik in op de verschillende soorten kunstmatige elektromagnetische velden en de gevolgen voor mens, dier, plant en onze aarde. In dit eBook vind je een uitgebreide checklist van stralingsbronnen op en rond jouw woning, werk en onderweg en heel veel tips om jezelf zo goed mogelijk te beschermen. 

Heb je interesse in dit eBook? Laat dan je naam en e-mail achter dan informeer ik je zodra het beschikbaar is.

 

Elektrisch Ecosysteem

Alles werkt door middel van elektriciteit en magnetisme

Elektrisch ecosysteemDit boek, geschreven door Sander Funneman, gaat over de kwetsbaarheid van het natuurlijk elektrisch ecosysteem waarin alles met elkaar verbonden is, hetgeen helemaal past binnen mijn holistische kijk op gezondheid.

Met zijn onderzoeksproject maakt hij een begin met het leggen van de magische puzzel van het elektrisch ecosysteem. Het opent een gebied vol samenhangende vragen die uitnodigen tot proces: wat voor elektrische uitwisselingen vinden van nature plaats in het bos, in een school vissen, tussen een roofdier en zijn prooi, tussen insecten onderling? En wat zijn de elektromagnetische uitwisselingen in een veel grotere context tussen planeten, het zonnestelsel en sterrenstelsels?   

Zijn boek past ook helemaal bij mijn kennis over het microbioom dat ik beschouw als bron van gezondheid of ziekte. Bacteriën, ook de goede, kunnen zowel veranderd als vernietigd worden door kunstmatige elektromagnetische velden. Straling van zendmasten en mobiele telefoons kunnen bacteriekolonies aanzetten tot woekeren of hen zelfs aanzetten tot zelfdestructie. Schimmels lijken zich enorm te vermenigvuldigen onder invloed van deze kunstmatige velden. Een “good read” dat ik met super veel plezier heb gelezen.

Bestel dit boek bij Bol.com  Bestel dit boek bij Amazon.nl  

 

Elektrostress Handboek

Leren omgaan met ziekmakende elektromagnetische velden

Bestel het Elektrostress handboek

De schrijver Dr. Hugo Schooneveld is als (neuro)bioloog gepromoveerd aan de RU te Groningen en oprichter van de Stichting Elektrohypersensitiviteit. Het boek behandelt het probleem van elektrogevoeligheid vanuit het perspectief van elektrogevoelige mensen. Er wordt in zijn boek ingegaan op het begrip ‘overgevoeligheid voor elektromagnetische velden’. Als je weet dat je gevoelig bent voor elektrostress, dan kun je er iets aan doen. En daarom heb ik dit boek geraadpleegd. Ik vind het een “good read” voor iedereen. Naar mijn mening is iedereen gevoelig voor kunstmatige elektromagnetische velden. Elektrogevoeligheid ontwikkel je door elektrostress en daarom is voorkomen altijd beter dan genezen. Ik raad dit boek graag aan als kennis- en werkboek rondom straling.

Bestel dit boek bij Amazon.nl  Bestel dit boek bij Bol.com  

 

Elektrostress & Gezondheid

invloed van electriciteit en zenders

Boek over elektrostress en gezondheidGeschreven door Michiel Haas en Henk Wever. Dit boek geeft een helder overzicht van de gezondheidsrisico’s bij allerlei vormen van straling. Het boek is goed onderbouwd met veel verwijzing naar onderzoeken en voorbeelden. Persoonlijk was ik vooral onder de indruk van de hoeveelheid rechtszaken die er gevoerd worden over de effecten op je gezondheid. Er staat ook goed beschreven hoe je je kunt beschermen.  

Bestel dit boek bij Bol.com  

 

 

Gezondheidsklachten door Straling

Elektrohypersensitiviteit (EHS), een milieuaandoening in opmars

Elke wetenschap begint met een verhaal.

Afbeelding van het boek Gezondheidsklachten door straling

Voor mijzelf met mijn eigen verhaal, is dit boek een herkenning als “elektrosensibel” persoon. Een aanrader om te lezen, zodat ook jij opkomt voor een gezonde digitale toekomst.

Vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid heeft Jolanda haar eigen openhartig verhaal opgeschreven van haar leven vóór elektrohypersensitiviteit (EHS) en een leven met EHS. Jolanda kreeg zelf allerlei gezondheidsklachten, zoals oorsuizen hoofdpijn, hartritmestoornissen, slapeloosheid en tremoren. In dit boek tref je tevens schrijnende verhalen aan van lotgenoten.

Met dit boek levert zij een bijzondere bijdrage aan het geven van inzicht en informatie om EHS als een milieu-aandoening te erkennen, zodat veel onnodig leed voorkomen kan worden.

Nog nooit eerder was er zoveel elektromagnetische straling.

Bestel dit boek bij Bol.com Bestel dit boek bij Amazon.nl

 

Summit over straling

5G Crisis Summit

Onderwerpen van deze 5G summit:

  • Onderzoek, feiten en bewustzijn over 5G
  • Wetenschap over de gevaren van 5G- en Electro Magnetic Fields (EMF)
  • Bronnen van draadloze straling en ‘vuile elektriciteit’ in je huis
  • Koppeling tussen 5G, Al en wereldwijde surveillance
  • Simpele acties die je kunt ondernemen om jezelf te beschermen
  • Individuele oplossingen en veiligere, revolutionaire technologieën
  • En nog veel meer!

 

 

Nederlandse websites over straling

Internationale websites over straling

 

Versterk je immuunsysteem

Naast het verminderen van blootstelling aan straling is het belangrijk om op alle vlakken te werken aan een sterk immuunsysteem. Dit doe je door gezonde gewoontes te ontwikkelen. Als leefstijlgeneeskundige en voedingsgeneeskundige doe ik al ruim 15 jaar onderzoek naar de dieperliggende oorzaken van chronische klachten en ziektes. Wil je hier meer over weten? Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in.