Hoe bescherm je jezelf tegen kunstmatige straling?

Door mijn kennis en gevoeligheid voor elektromagnetische velden, heb ik straling als éénHolistisch gezondheidsmodel van Happy Habits van de vele puzzelstukjes meegenomen binnen het holistisch gezondheidsmodel. Ten eerst beschouw ik deze kunstmatige elektromagnetische velden als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan allerlei verschillende chronische klachten die per individu verschillen. Ten tweede is iedereen gevoelig voor elektrische velden. En ten derde is uit onderzoek gebleken dat mensen met een minder goed functionerend immuunsysteem, dus mensen met chronische klachten, hyper sensitief zijn, waardoor allerlei verschillende lichamelijke en geestelijke klachten toenemen. Daarom neem ik binnen mijn coachsessies straling mee als één van de onderliggende oorzaken. Mocht je vragen hebben over onderstaande bronnen, dan kun je een berichtje sturen naar karin@happyhabits.eu.

 

Good reads

Hoe stralend zit jij erbij?

Boek over EMV Met dit boek wil ik graag iedereen bewust maken van wat elektrostress is, zodat wij allen met deze kennis de verantwoordelijkheid nemen onszelf, onze kinderen en al het leven te beschermen. Daarnaast ga ik in op de verschillende soorten kunstmatige elektromagnetische velden en de gevolgen voor mens, dier, plant en onze aarde. Tenslotte vind je in het boek een uitgebreide checklist van stralingsbronnen op en rond jouw woning, werk en onderweg en heel veel tips om jezelf zo goed mogelijk te beschermen.

Bekijk het boek

 

Straling onder Toezicht

Pilotproject Nulmeting Veluwe: een eerste stap op weg naar onafhankelijk toezicht op straling

Straling onder Toezicht - Pilotproject Nulmeting Veluwe Ik vind dit project een super goed initiatief. Zonder grondig onafhankelijk onderzoek naar de invloed van straling op het hele ecosysteem, zoals dit boek voorstelt, tasten we in het duister over de gevolgen. De natuur wordt dan het kind van een onbekende rekening. Deze nulmeting op de Veluwe biedt Nederland de kans om eventuele schadelijke effecten van snel toenemende straling direct op te sporen zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden om de gezondheid van mensen, dieren en planten te beschermen. Bestel dit boek bijvoorbeeld bij AKO.

 

Elektrisch Ecosysteem

Alles werkt door middel van elektriciteit en magnetisme

Elektrisch ecosysteemDit boek, geschreven door Sander Funneman, gaat over de kwetsbaarheid van het natuurlijk elektrisch ecosysteem waarin alles met elkaar verbonden is, hetgeen helemaal past binnen mijn holistische kijk op gezondheid. Met zijn onderzoeksproject maakt hij een begin met het leggen van de magische puzzel van het elektrisch ecosysteem. Het opent een gebied vol samenhangende vragen die uitnodigen tot proces: wat voor elektrische uitwisselingen vinden van nature plaats in het bos, in een school vissen, tussen een roofdier en zijn prooi, tussen insecten onderling? Bovendien zet hij de elektromagnetische uitwisselingen in een veel grotere context tussen planeten, het zonnestelsel en sterrenstelsels. Zijn boek past ook helemaal bij mijn kennis over het microbioom dat ik beschouw als bron van gezondheid of ziekte. Bacteriën, ook de goede, kunnen zowel veranderd als vernietigd worden door kunstmatige elektromagnetische velden. Straling van zendmasten en mobiele telefoons kunnen bijvoorbeeld bacteriekolonies aanzetten tot woekeren of hen zelfs aanzetten tot zelfdestructie. Ook schimmels lijken zich enorm te vermenigvuldigen onder invloed van deze kunstmatige velden. Een “good read” dat ik met super veel plezier heb gelezen.

Bestel dit boek bij Bol.com

 

Elektrostress Handboek

Leren omgaan met ziekmakende elektromagnetische velden

Bestel het Elektrostress handboek De schrijver Dr. Hugo Schooneveld is als (neuro)bioloog gepromoveerd aan de RU te Groningen en oprichter van de Stichting Elektrohypersensitiviteit. Het boek behandelt het probleem van elektrogevoeligheid vanuit het perspectief van elektrogevoelige mensen. Hiervoor wordt in zijn boek ingegaan op het begrip ‘overgevoeligheid voor elektromagnetische velden’. Als je weet dat je gevoelig bent voor elektrostress, dan kun je er iets aan doen. En daarom heb ik dit boek geraadpleegd. Ik vind het een “good read” voor iedereen. Naar mijn mening is iedereen gevoelig voor kunstmatige elektromagnetische velden. Elektrogevoeligheid ontwikkel je door elektrostress en daarom is voorkomen altijd beter dan genezen. Ik raad dit boek graag aan als kennis- en werkboek rondom straling.

Bestel dit boek bij Bol.com

 

Elektrostress & Gezondheid

invloed van electriciteit en zenders

Boek over elektrostress en gezondheidGeschreven door Michiel Haas en Henk Wever. Dit boek geeft een helder overzicht van de gezondheidsrisico’s bij allerlei vormen van straling. Het boek is goed onderbouwd met veel verwijzing naar onderzoeken en voorbeelden. Daarnaast was ik vooral onder de indruk van de hoeveelheid rechtszaken die er gevoerd worden over de effecten op je gezondheid. Ook staat er goed beschreven hoe je je kunt beschermen.

 

 

Bestel dit boek bij Bol.com

 

Gezondheidsklachten door Straling

Elektrohypersensitiviteit (EHS), een milieuaandoening in opmars

Elke wetenschap begint met een verhaal.

Afbeelding van het boek Gezondheidsklachten door straling Voor mijzelf met mijn eigen verhaal, is dit boek een herkenning als “elektrosensibel” persoon. Een aanrader om te lezen, zodat ook jij opkomt voor een gezonde digitale toekomst. Jolanda kreeg zelf allerlei gezondheidsklachten, zoals oorsuizen hoofdpijn, hartritmestoornissen, slapeloosheid en tremoren. Vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid heeft Jolanda haar eigen openhartig verhaal opgeschreven van haar leven vóór elektrohypersensitiviteit (EHS) en een leven met EHS. Bovendien tref je in dit boek schrijnende verhalen aan van lotgenoten. Met dit boek levert zij een bijzondere bijdrage aan het geven van inzicht en informatie om EHS als een milieu-aandoening te erkennen, zodat veel onnodig leed voorkomen kan worden.

Nog nooit eerder was er zoveel elektromagnetische straling.

Bestel dit boek bij Bol.com

 

Summit over straling

5G Crisis Summit Onderwerpen van deze 5G summit:

  • Onderzoek, feiten en bewustzijn over 5G
  • Wetenschap over de gevaren van 5G- en Electro Magnetic Fields (EMF)
  • Bronnen van draadloze straling en ‘vuile elektriciteit’ in je huis
  • Koppeling tussen 5G, Al en wereldwijde surveillance
  • Simpele acties die je kunt ondernemen om jezelf te beschermen
  • Individuele oplossingen en veiligere, revolutionaire technologieën
  • En nog veel meer!

 

Versterk je immuunsysteem

Naast het verminderen van blootstelling aan straling is het belangrijk om op alle vlakken te werken aan een sterk immuunsysteem. Dit doe je door gezonde gewoontes te ontwikkelen. Vandaar dat ik als leefstijlgeneeskundige en voedingsgeneeskundige al ruim 15 jaar de dieperliggende oorzaken van chronische klachten en ziektes onderzoek. Wil je hier meer over weten? Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in.