Een investering in jezelf is de beste investering

 

Happy Habits Tennis Clinic

45,00

Een tennis clinic is een leuke manier om met ondernemers, collega’s, vrienden of familie sportief en gezellig samen te zijn.

Je kunt een clinic laten organiseren vanaf april t/m november op het prachtige park van Tennisvereniging Schaarsbergen. De datum en tijd gaat in overleg.

Beschrijving

Vraag een tennis clinic aan 

Misschien denk je wel: Wat doet een tennis clinic hier? Wat heeft dat met Happy Habits te maken? Het is eenvoudig uit te leggen: Ik speel zelf graag tennis, onze kinderen zijn beide tennis trainer en we zijn lid van een gezellige tennisvereniging gelegen naast bos en heide waar we graag wandelen met onze hond.

Bij een tennis clinic van Happy Habits komt alles samen: bewegen, ontspanning, relaties, gezond eten en natuur. Allemaal elementen uit het holistisch geneeskundig model Happy Habits®: Practice what you preach.

Een tennis clinic van Happy Habits is een leuke manier om met ondernemers, collega’s, vrienden of familie sportief en gezond samen te zijn. Je kunt een clinic laten organiseren vanaf april t/m november op het prachtige park van Tennisvereniging Schaarsbergen. De datum en tijd gaat in overleg.

Je gaat na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje 1,5 uur tennissen. Daarna kun je om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar samen zijn om bij te praten of te netwerken. De gezonde en heerlijke hapjes worden door mij verzorgd, eigenaar van Happy Habits.

De clinic wordt gegeven door Pieter en Frédérique de Vries van PF Tennis. Pieter en Frédérique tennissen al hun hele leven en spelen op een hoog niveau. Zij houden rekening met je speelsterkte. Neem je eigen racket en gravelschoenen mee. Mocht je zelf geen racket hebben, dan kun je bij Decathlon al voor een leuke prijs een racket kopen.

De prijs bedraagt € 45 per persoon (exclusief drank), betaling geschiedt vooraf. Er is plaats voor 20 deelnemers. Ik zie jullie graag op de baan.

Het adres is: TV Schaarsbergen, Kemperbergerweg 613, 6816 RT Arnhem

Stuur mij een Whatsapp als je vragen hebt, 06 48144220 of een berichtje via LinkedIn.

Samenvatting
Evenement
Happy Habits Tennis Clinic
Locatie
TV Schaarsbergen, Kemperbergerweg 613,Schaarsbergen,Gelderland-6816 RT
Vanaf
april 1, 2021
Eindigend op
november 30, 2021
Beschrijving
Tennis clinic voor ondernemers, collega's, vrienden of familie
Offer Price

Extra informatie

Welkomstdrankje

Na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje wordt er 1,5 uur getennist.

Tennis clinic

Professionele tennis clinic van 1,5 uur. Deze wordt gegeven door Pieter en Frédérique de Vries van PF Tennis.

Gezonde hapjes

De gezonde en heerlijke hapjes worden door mij verzorgd, eigenaar van Happy Habits.

Sfeer

Een leuk clubhuis met een groot terras met voldoende ruimte en faciliteiten om gezellig samen te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Happy Habits Tennis Clinic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.