How radiant do you look?

Happy Habits Publisher lanceert het boek “Hoe stralend zit jij erbij?”. Het boek gaat over gevoeligheid voor kunstmatige elektromagnetische velden (emv), hét opkomende gezondheidsprobleem van deze eeuw. Het is een leerzaam boek voor zorgprofessionals, regeringsleiders, ondernemers, onderwijsdeskundigen, opvoeders en kinderen. Kennis van elektrosmog en stralingsgevoeligheid maakt onderzoek makkelijker naar klachten en ernstige aandoeningen bij mens, dier en plant. Het boek is te verkrijgen via boekenbestellen.nl/boek/hoe-stralend-zit-jij-erbij

Dit boek maakt je bewust van elektrostress in je dagelijks leven

Het boek gaat over kunstmatige emv, afkomstig van elektronische apparaten in de huishouding, het vervoer en op de werkplek en digitale zenders voor bijvoorbeeld draadloze communicatie. Waarom beïnvloedt technische straling het natuurlijk evenwicht van het leven op aarde? Wat zijn de schadelijke effecten van elektrosmog? Hoe bescherm je mens, dier en plant tegen de schadelijke effecten van elektrostress?

Omgevingsgeneeskunde is één van de vakgebieden die nog relatief onontgonnen zijn. De reguliere geneeskunde gaat er nog vaak vanuit dat ziektes geen duidelijke oorsprong hebben. Maar de omgeving veroorzaakt ziektes. We leven in een westerse maatschappij met vervuilde lucht, vervuilde grond en elektrosmog door kunstmatige emv.

Nieuw, praktisch boek over kunstmatige elektromagnetische velden

Wij zijn wonderlijke energetische wezens en lichaamsfuncties verlopen via subtiele elektromagnetische signalen. De auteur Karin Kersten beschouwt een overdaad aan kunstmatige emv als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan lichamelijke en geestelijke klachten die per persoon kunnen verschillen.

Karin moedigt je aan om de trigger elektrostress serieus te nemen en kennis te vergaren over de gevolgen daarvan voor mens, dier en plant. Je kunt direct aan de slag met behulp van een checklist en een stappenplan om de hoeveelheid elektrostress te verminderen.

“Het is een helder, makkelijk te lezen en praktisch boek over de elektromagnetische velden van draadloze communicatie en hoe er verstandig mee om te gaan. Dit kan ik iedereen aanbevelen” – Dr. Saskia Bosman, bioloog

Over Karin Kersten

Auteur Karin Kersten is holistisch geneeskundig coach, voedingsgeneeskundige en oprichter van Happy Habits geneeskunde, happyhabits.eu. Met behulp van het door haar ontwikkelde holistisch geneeskundig model Happy Habits© wil Karin de gezondheidszorg persoonlijker maken. Iedereen is namelijk uniek. Dieperliggende oorzaken kunnen allerlei chronische lichamelijke en geestelijke ziektes uitlokken. En waar de stressoren vandaan komen, moet individueel onderzocht worden.

 

“Hoe stralend zit jij erbij” is te koop via boekenbestellen.nl/boek/hoe-stralend-zit-jij-erbij

Of bekijk het boek op de website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *